Skip to Store Area:

Gadgets, elektronikk og massevis av forskjellige gaver

   Hvordan Handle
-------------------------------------------


Hvordan handle

Hos oss er det meget lett å handle.

Med vår handlekurv kan du enkelt legge til produkter og fortsette og handle det du ønsker. Om du ikke ønsker å handle nå, kan du legge til produktene dine i ønskelisten, så blir det enkelt for deg å finne de igjen.

I tillegg kan du legge inn din omtale om produktene du har kjøpt av oss slik at andre kan se hva du synes om produktet. Vår leveringstid er vanligvis 2-7 virkedager.

Vi aksepterer Paypal. I tillegg kan du enkelt handle med faktura eller avbetaling ved å benytte klarna når du går i kassen. Du kan også velge oppkrav mot et tillegg på kr 111 inkl mva.  

 

 

PayPal

Paypal er perfekt for deg som skal gjøre en rask handel, eller ikke har kodebrikken med deg. Paypal er en av sikreste betalingsmåter på nett i dag. Om du ikke har paypal konto kan du sjekke ut ved å bruke kortet ditt. Meget raskt, trygt og effektivt.

 

Klarna faktura er for deg som ønsker å få produktet før du betaler. Med klarna faktura kan du handle trygt og enkelt. Det tilkommer et faktureringsgebyr på kr 49 ved bruk av klarna faktura. Merk: Alle som velger dette alternativet blir kredittsjekket før gokjennelse av kjøp. Om du ikke blir godkjent er ikke dette ensbetydende med at du ikke er kredittverdig, men et resultat av tredjeparts vudering. Opplever du dette kan du fint bruke 3 av de andre alternativene.

 

Med klarna konto kan du velge å delbetale eller få et månedlig beløp å betale. Under hvert produkt ser du en fra pris. Det er kun den prisen du trenger å betale per måned. Her kommer du også til å bli kredittsjekket.

 

Postoppkrav

Vi har fjernet postoppkrav ifra nettsiden. Ønsker du og bestille med postoppkrav, ta kontakt på mail.

Denne betalingsmetoden er dyrere da oppkravsgebyret kommer i tillegg. Om du angrer ditt kjøp må varene hentes ut og deretter returneres. Om varene forblir uavhentet blir du fakturert for frakt, oppkrav og 10% restocking fee. Derfor er det viktig for deg som kunde å hente ut varene selv om du angrer kjøpet. Da får du refundert hele kjøpsbeløpet inkludert frakt så sant dette er gjort innenfor forbrukerkjøpslovens bestemmelser.